реклама партнерів:
Головна » 2018 » Листопад » 13 » У Дігтярівці Новгород-Сіверського району попрощались з воїном
14:22
У Дігтярівці Новгород-Сіверського району попрощались з воїном
У Дігтярівці Новгород-Сіверського району попрощались з воїном Іван Воробей солдат 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади загинув 9 листопада у зоні проведення Операції Обєднаних сил.
Бійцю було 19 років. Кулі снайпера влучили в голову і серце солдата. Іван рятував пораненого снайпером товариша, але загинули обидва. Інший загиблий захисник родом з Луганщини, про це сказав Новгород-Сіверський військовий комісар Роман Богдан.
Попрощатись з Іваном Вороб’єм приїхали бойові побратими, односельці проводжали воїна стоячи на колінах. Роман Богдан, військовий комісар Новгород-Сіверського Військового комісаріату: «Ваня загинув 9 листопада о 21-30 від кулі снайпера. Снайпер поранив його товариша. Ваня його рятував, хотів надати медичну допомогу. Другою кулею Ваня був вбитий на місці, потім снайпер зробив контрольний постріл йому у серце. Ваня загинув на території Луганської області виконуючи бойове завдання.»
Наталія Бочковець, двоюрідна сестра, загиблого солдата: «Він подзвонив 5-го листопада ввечері. Сказав, щоб я 6-го листопада сходила до бабусі, він хоче з нею поговорити. Я його питала, Ваня, а ти у зоні бойових дій. Відповів: ні, я в учбовій частині. Навіть не розказував де, бо казав, ти все бабусі розкажеш.»
Іван Воробей пішов на службу за контрактом пів року тому - 27 квітня. Сьогодні на Новгород-Сіверщині оголошено день жалоби.

Джерело: Чернігівський обласний військовий комісаріат



Переглядів: 673 | Теги: АТО, Іван Воробей, прощання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar