реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 5 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся вечір, присвячений Михайлині Коцюбинській
14:34
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся вечір, присвячений Михайлині Коцюбинській
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся вечір, присвячений Михайлині Коцюбинській 2 грудня гості Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського здійснили цікаву подорож довжиною в життя. Цього дня учасники проекту «Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець» дізналися про долю племінниці письменника, літературознавця, шістдесятниці Михайлини Коцюбинської.

У затишному дружньому колі за чашкою духмяного чаю розмова пішла про долю людини, життєвим кредом якої було ПРЯМОСТОЯННЯ, людини, чия внутрішня свобода та ідеали попри усі труднощі залишалися непорушними протягом усього життя.

Наостанок гості поділилися своїми враженнями від особистого знайомства з Михайлиною Хомівною та висловили побажання продовжити зустрічі у музеї, котрі відбувалися в межах проекту «Михайло Коцюбинський – знайомий незнайомець».

У свою чергу автор і ведуча заходу Наталія Коцюбинська подякувала усім за теплу дружню атмосферу, яка панувала протягом року на зустрічах проекту, та анонсувала ще один захід, котрий відбудеться у січні.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 793 | Теги: Михайлина Коцюбинська, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar