реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 29 » У селі на Чернігівщині поклоняються злочинцю світового рівня
19:56
У селі на Чернігівщині поклоняються злочинцю світового рівня
У селі на Чернігівщині поклоняються злочинцю світового рівня Оприлюднюємо текст листа разом із світлинами-доказами, який надійшов на адресу Сергія Бутка, представника Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області, і представлений на його сторінці у Фейсбуці.

«Шановний пане Сергію!
Доводжу до Вашого відома, як до представника Українського інституту національної пам'яті в Чернігівській області, наступну жахливу інформацію.
Минулого року я бачив у ЗМІ новини про те, що було нарешті знищено останній пам'ятник Леніну на Чернігівщині, читав і про те, що деякі нечисленні активісти виявляють різні, як вони кажуть капища та ідолів у різних населених пунктах області. Чув навіть такий термін як "криптокомуністи" і чув і бачив, що більшість людей поблажливо усміхається, коли йдеться про такі речі. Але! Я хочу наголосити на тому, що це все болюча правда і, понад те, тільки малесенька верхівка цієї правди. Майже ніхто не уявляє собі справжніх масштабів цього згубного явища і цих злочинних процесів.
По області[Чернігівській – ред.] існують десятки капищ і стоять десятки, якщо не сотні, ідолів, а за радянською імперією ностальгують десятки, якщо не сотні, тисяч мешканців області. Ось яскравий і кричущий приклад.
На фото Ви бачите ДІЮЧЕ і впорядковане капище з ІЛЮМІНОВАНИМ ідолом Леніна. Розташовується воно не де-небудь, а в селі Іваниця Парафіївської ОТГ.
Операцію з порятунку ідола й облаштування капища здійснив некоронований король Іваниці й довколишніх сіл, магнат місцевого розливу, карликовий недоолігарх з великими амбіціями, політик Борис Щербина, проти якого тут ніхто й слова не скаже, бо бояться його всі, навіть так звані місцеві поодинокі ультрапатріоти. Борис Щербина зберігає партійний комуністичний квиток і нерідко демонструє його публічно, він тужить за радянським союзом і виявляє, трохи маскуючись, русофільські нахили. Це капище знаходиться у дворі його хресниці, яка стала його ж таки коханкою і прижила від нього (будучи вдвічі молодшою за нього) від нього дітей - це відомо усім, йдеться про Оксану Павленко. Однак, навіть місцевий священник мало не молиться на "благодійника та мецената". Адреса капища добре помітна - вулиця на новенькій табличці промовисто називається на честь радянського ката Калініна.
За публічне викриття цієї інформації мене можуть спіткати великі проблеми. Я боюся навіть за власне життя. Так, я підписуюся псевдонімом, але односельці можуть здогадатися хто це зробив. Дивлячись на те, що коїться у державі та в головах людей, я свідомо виявляю готовність навіть загинути у боротьбі з ідолами й покидьками які труять свідомість наших співгромадян. Я не вірю і не довіряю нікому, Ви єдина людина якій я довіряю справу оприлюднення цієї інформації. Слава Україні! Іваницький селянин Петро Солопій».

Редакція «Чернігівського формату»





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 826 | Теги: декомунізація, Ленін, Чернігівщина, Сергій Бутко | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar