реклама партнерів:
Головна » 2018 » Лютий » 11 » У Сновську планують відкрити технологічний центр і музей раритетної техніки
19:22
У Сновську планують відкрити технологічний центр і музей раритетної техніки
У Сновську планують відкрити технологічний центр і музей раритетної техніки На базі депо у Сновську "Укрзалізниця" планує відкрити технологічний центр і виробничу базу для ремонту, а також музей раритетної залізничної техніки.
Про це в ході візиту в депо заявив в. о. директора регіональної філії УЗ "Південно-Західна залізниця" Роман Веприцький, повідомляє Час Чернігівський.

"Депо очікує системне оновлення і розвиток. Є плани сконцентрувати тут всю старовинну залізничну техніку - паровози, вагони, а також створити умови для її відновлення і подальшого показу як історії розвитку залізничного транспорту", - зазначив він.

Наріз мова йде про 12 раритетних паровозів, які будуть передані депо для подальшого відновлення.

Крім того, за словами Веприцького, плани УЗ йдуть далі: для відтворення історичного вигляду самого депо там буде проведена реставрація, яка поверне будовам архітектуру ХХ століття.

Ще одним напрямком розвитку депо, за словами керівника Південно-Західної залізниці, стане виготовлення запчастин до локомотивів та іншої залізничної техніки для всієї мережі "Укрзалізниці". Працівники депо вже мають відповідний досвід, йдеться в повідомленні компанії.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 912 | Теги: паравоз, Сновськ, музей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar