реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 13 » У Верховній Раді вирішили, що робити із правками Антона Полякова до "антиколомойського" закону
07:12
У Верховній Раді вирішили, що робити із правками Антона Полякова до "антиколомойського" закону
У Верховній Раді вирішили, що робити із правками Антона Полякова до Розгляд 16 тисяч поправок до так званого "антиколомойського" закону буде відбуватись за 119 статтею регламенту, що дозволяє голосувати поправки цілими розділами, повідомляє Українська правда.

Пряма мова члена профільного комітету: "Ми підемо по 119 статті регламенту. Це дозволить відсіювати правки цілим пачками. Ми так уже голосували скандальний закон про "майданчики Яценка", механізм такий є".
Планується, що банківський комітет має узгодити текст розділів, куди увійде якась частина правок. Після цього Рада буде голосувати за тексти розділів, відкидаючи ті правки, які до цього відхилів комітет.
Саме тоді можна очікувати, що закон буде прийнято в цілому при умові наявності голосів для цього.

"Комітет має скласти порівняльну таблицю і пройтись по всіх 16 тисячах правок. Якщо чесно, то можна було б і на понеділок встигнути. Якби хтось ставив таку задачу. Поки ж орієнтуємось на другу половину тижня", – додав член банківського комітету.

Прийняття банківського законопроєкту – одна із умов Міжнародного валютного фонду для отримання Україною грошового траншу.

Як повідомляв "Чернігівський формат", чернігівський нардеп Антон Поляков вніс 6 тисяч поправок в "антиКоломойський" закон, щоб зірвати його ухвалення. Загалом у закон про банки подано 16 тисяч поправок.

Чернігівська обласна організація Народного Руху України у своїй заяві зазначила: "Підготовка 6 тисяч поправок одним депутатом є неможливим навіть фізично, тим паче депутатом лише із середньою освітою. Зрозуміло, що ці поправки були підготовлені деінде. А внесення їх з метою зірвати прийняття закону у другому читанні чітко свідчить на кого працює народний депутат Антон Поляков".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 437 | Теги: Верховна Рада, Коломойський, Банки, Антон Поляков | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar