реклама партнерів:
Головна » 2010 » Серпень » 24 » В Чернігові пройшов Парад дитячих візочків
08:55
В Чернігові пройшов Парад дитячих візочків
В Чернігові пройшов Парад дитячих візочків 23 серпня в центрі Чернігова пройшов конкурс "Парад дитячих візочків". Свято для маленьких жителів Чернігова і їхніх батьків другий рік поспіль влаштовується в місті. Цього року в ньому взяли участь 44 дитячих екіпажів.
"Ми всі переконалися - в Чернігові дуже багато активних свідомих батьків, які докладають всіх зусиль, щоб бачити своїх малюків щасливими", - сказала співорганізатор заходу Тетяна Бойко, передає УНІАН.
За її словами, минулого року ідея провести свято для дітей, їхніх мам і найближчих людей виникла з нагоди дворіччя Центру "Азбука для батьків". Торішній парад візочків мав успіх серед чернігівців, тому цього року свято вирішили зробити традиційним і провести трохи раніше - в серпні.
Парад дитячих колясок підтримала міська влада, декілька дитячих магазинів міста, які надали подарунки переможцям.
Основна умова конкурсу - прийти на парад, оформивши дитячий екіпаж, презентувати його журі і глядачам, а також взяти участь в урочистому дефіле. Костюми мам і дітей теж оцінювало журі.
Організатори параду поклопоталися про конкурси, розваги для учасників. Чернігівські батьки креативно підійшли до участі в конкурсі. На параді дитячих візочків можна було побачити костюми казкових героїв, рослин, тварин, національне вбрання.
Журі серед всіх учасників обрало трьох переможців, хоча всі учасники параду дитячих колясок отримали заохочувальні подарунки від спонсорів.
Приз глядацьких симпатій отримала сім'я, яка прийшла на конкурс в національному вбранні. Головним призом став сертифікат на обслуговування в одному з дитячих магазинів обласного центру.
Відзначимо, що не так давно в Львові відбувся парад трохи серйознішого транспорту - "горбатих запорожців".

За матеріалами УНІАН.




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1364 | Теги: діти, Чернігів, дитячі коляски | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar