реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 26 » «ВЕЛМАРТ» у Чернігові: низькі ціни, широкий асортимент товарів
06:55
«ВЕЛМАРТ» у Чернігові: низькі ціни, широкий асортимент товарів
«ВЕЛМАРТ» у Чернігові: низькі ціни, широкий асортимент товарів 6750 покупців відвідали чернігівський супермаркет «ВЕЛМАРТ» у перший день його відкриття — 16 грудня 2016 року. Не зменшується потік покупців і зараз.
«ВЕЛМАРТ» працює щодня з 8.00 до 22.00, за адресою: вул. Незалежності, 32 (мікрорайон «Масани»).

Асортимент товарів вражає: 10 000 найменувань, зокрема, продукти, овочі, напої, господарське приладдя, власне м’ясне виробництво, завжди свіжа випічка, 28 сортів риби.
До речі, реалізації риби у «ВЕЛМАРТі» надається велике значення. Її не заморожують, а охолоджують, пересипаючи дрібним льодом. Це суттєво впливає на якість продукту. Продається також і жива риба та раки в акваріумах.

У гіпермаркеті представлені товари національних, а також місцевих і закордонних виробників.

«ВЕЛМАРТ» пропонує чернігіцям широкий асортимент так званої «зони фреш» — свіжі овочі, фрукти, у тому числі й заморські екзотичні.

Для зручності покупців у залі розташовано 16 кас, з них 6 — це експрес-каси самообслуговування, де можна розрахуватися банківською карткою. Це допомагає значно зекономити час і не стояти у чергах.

«ВЕЛМАРТ» працює в новому для України форматі з концепцією низьких цін. Лояльні ціни у маркеті за рахунок низьких націнок, акцій «Товар тижня» та «Перша ціна», сезонного розпродажу. Так, зараз у супермаркеті проходить сезонна акція «Новий рік». Чернігівці можуть придбати необхідні товари для новорічного свята (ялинки, новорічні прикраси) по лояльним цінам.
У «ВЕЛМАРТі» діє також унікальна система моніторингу цін, яка дозволяє тримати ціни на товари на приємному для гаманця рівні.

Ще одна родзинка (подібного немає в інших чернігівських магазинах)! Якщо у покупця є сумніви щодо ціни на товар, то він має можливість перевірити її. У супермаркеті встановлені два «прайс-чекери». За їх допомогою покупець може самостійно, без продавця, дізнатися про вартість будь-якого товару, достатньо лише піднести його шрих-кодом до сканера «прайс-чекера».
За інформацією Аліни Матківської (керівника прес-служби мережі магазинів «ВЕЛМАРТ»), у майбутньому в чернігівському супермаркеті «ВЕЛМАРТ» планується відкриття кафетерію.
У багатьох чернігівських маркетах діють карточки на знижки. Але їх немає у «ВЕЛМАРТі». За словами Аліни Матківської, у них немає необхідності, адже ціни у супермаркеті низькі. Хоча, враховуючи побажання чернігівців планується у перспективі такі карточки запровадити.

Довідка
Рітейл Груп — це успішний український холдинг, що керує торговими мережами Велика Кишеня, Велмарт, ВК SELECT, ВК Експрес, Велика Аптека, ТРЦ Екватор, РЦ Турбіна, охороною компанією «Баярд», а також мережею супермаркетів «Green Hills Market» в Молдові. Загальна кількість співробітників холдингу понад 7 000 чоловік по Україні та в Молдові.
Мережа «ВЕЛМАРТ» складається з 23 торгових майданчиків в Україні і 1 в Молдові. Відкриття нових магазинів відбувається в рамках проекту з ребрендингу супермаркетів «Велика Кишеня».

Формат «ВЕЛМАРТ» — це дисконтний формат, концепція якого полягає в тому, щоб дати споживачеві низькі ціни на весь асортимент. Одне з головних переваг «ВЕЛМАРТ» — це політика наближення до виробника. Завдяки відсутності ланцюжка посередників, «ВЕЛМАРТ» забезпечує покупцям одні з найбільш привабливих цін. Компанія віддає перевагу співпраці з українськими виробниками та постачальниками, сприяючи створенню нових робочих місць.

Джерело: «Чернігівський формат».

















Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1358 | Теги: Черныгыв, ВЕЛМАРТ, супермаркет | Рейтинг: 5.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar