реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 22 » Виборчий округ 205: «Батьківщина» вирішила підтримати Березенка
18:36
Виборчий округ 205: «Батьківщина» вирішила підтримати Березенка
Виборчий округ 205: «Батьківщина» вирішила підтримати Березенка «Батьківщина» не стане висувати своїх представників на 205-му мажоритарному виборчому окрузі, щоб дати змогу перемогти кандидату від Блоку Петра Порошенка – Сергію Івановичу Березенку.
Про це йдеться у зверненні партії «Батьківщина».

Повний текст звернення:
"Ми неодноразово наголошували на необхідності формування в парламенті більшості депутатів, які твердо стоятимуть на демократичних, проєвропейських позиціях, бо тільки так країна зможе здійснити докорінні зміни, що принесуть нашим співвітчизникам мир і достаток.
Увійшовши до парламентської коаліції, ми відповідально заявили про готовність підтримувати всі рішення, які відповідають державним інтересам, не ставити власні амбіції вище національних, оскільки «Батьківщина» є державницькою політичною силою.
У нас є чітке розуміння того, що під час військової агресії з боку іноземної держави Україні потрібна єдність політичних команд, а не виборча конкуренція.
Саме з цих причин партія прийняла рішення підтримати єдиного кандидата від коаліційних сил на позачергових виборах у парламент.
Зокрема, «Батьківщина» не стане висувати своїх представників на 205-му мажоритарному виборчому окрузі, щоб дати змогу перемогти кандидату від Блоку Петра Порошенка – Сергію Івановичу Березенку.

Це дозолить не тільки посилити депутатську більшість, а й завадить реваншу кланів та антиукраїнських сил. Лише об’єднавшись ми зможемо разом продовжити формувати у парламенті армію тих, хто готовий змінити, переломити, посилити ситуацію на фронтах, зробити державу сильною як на полі бою, так і в тилу. Це єдиний правильний шлях. Країні як ніколи до цього потрібна єдність демократичних сил.
Закликаємо партнерів по коаліції підтримати нашу ініціативу. Україна не може дозволити повернення до сценарію, коли конфлікти у демократичному таборі, а також закулісні домовленості з антиукраїнськими силами призвели до формування в Україні диктатури, розстрілу Майдану, анексії Криму та війни на Сході. Разом ми переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!".



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1242 | Теги: виборчий округ 205, БАТЬКІВЩИНА, Березенко Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 2
avatar
0
2 anna92lifatskay • 18:25, 26.06.2015
Интересно, молодой, а столько депутатов поддержало... Хотя молодость, скорее преимущество, чем недостаток...
avatar
0
1 slivaarsenii • 13:35, 25.06.2015
Лично меня нисколько не удивляет то, что выбор партии - Березенко. Он ничем не запятнан.
avatar