реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 26 » Виборчий округ 205: ЦВК вже зареєструвала 93 кандидатів у нардепи
21:39
Виборчий округ 205: ЦВК вже зареєструвала 93 кандидатів у нардепи
Виборчий округ 205: ЦВК вже зареєструвала 93 кандидатів у нардепи Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у народні депутати України в ОВО №205 на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року.
Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ЦВК.

Зокрема, зареєстровано:
Дем’яненка Олексія Олексійовича, народився 22 березня 1982 року в місті Чернігові, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радника голови правління Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, члена Політичної партії "Опозиційний блок", проживає в місті Чернігові, судимість відсутня, самовисування;

Погорєлова Владислава Олександровича, народився 8 травня 1989 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійного, проживає в місті Кременчук Полтавської області, судимість відсутня, самовисування;

Сівакова Леоніда Миколайовича, народився 30 грудня 1961 року в місті Суходільськ Луганської області, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, самозайняту особу – адвоката, заступника голови ради адвокатів Київської області, безпартійного, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Разом з тим було відмовлено в реєстрації кандидатів в народні депутати України О.Попова, І.Березенка та О.Турчин в ОВО № 205.

Станом на 26 червня Центральна виборча комісія зареєструвала 93 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року.

Зареєстровано також довірених осіб кандидатів у народні депутати України І.Андрійченка, О.Лопаєва, О.Нарохи та О.Шевцова, зареєстрованих в ОВО № 205 на проміжних виборах народного депутата України. Разом з тим, кандидату у народні депутати України О.Мікацу було відмовлено в реєстрації його довіреної особи.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1043 | Теги: виборчий округ 205, вибори, Чернігів, цвк | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar