реклама партнерів:
Головна » 2023 » Жовтень » 15 » Вибухова пастка рашистів на Чернігівщині: підрвалося двоє чоловіків
18:37
Вибухова пастка рашистів на Чернігівщині: підрвалося двоє чоловіків
Вибухова пастка рашистів на Чернігівщині: підрвалося двоє чоловіків Один чоловік загинув, а другий травмований: поліцейські розслідують обставини підриву людей на вибуховому пристрої.
Про це повідомляє поліція Чернігівської області і закликає:
Поліція закликає жителів області дотримуватися правил мінної безпеки та не пересуватися місцями, де точилися активні бойові дії.

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі за с.Киїнка Чернігівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє цивільних чоловіків.
На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління, вибухотехніки.
Попередньо відомо, що місцеві мешканці поїхали до лісу по дрова і підірвалися. Один чоловік внаслідок вибуху загинув, а другий зазнав травм.
Шановні громадяни! Поліція закликає жителів області дотримуватися правил безпеки та бути вкрай уважними та обережними! Особливо – на територіях, які тимчасово були в окупації ворожих військ, або у місцях, де точилися активні бойові дії.
Росіяни залишили чимало вибухових пасток, замінованих ділянок та небезпечних предметів.
Не пересувайтеся там, де можуть бути заміновані ділянки - це узбіччя, лісосмуги, не розорані поля. Якщо ви побачили підозрілий або вибухонебезпечний предмет - негайно телефонуйте до поліції або рятувальників.
Бережіть себе та оточуючих!



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2257 | Теги: Чернігівщина, поліція, вибуховий пристрій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar