реклама партнерів:
Головна » 2009 » Листопад » 27 » Відбулася 44 сесія Чернігівської міської ради
11:30
Відбулася 44 сесія Чернігівської міської ради
Відбулася 44 сесія Чернігівської міської ради На засіданні 44-ї сесії Чернігівської міської ради депутати вкотре прийняли рішення про внесення змін і доповнень до міського бюджету. Кошти, отримані в результаті перевиконання доходної частини, спрямовуються на охорону здоров'я, перш за все, на заходи по боротьбі з грипом та ГРВІ, а також на освіту і житлово-комунальне господарство, інші важливі потреби міста.
На думку фахівців фінуправління міськради, це ті реальні здобутки, що досягнуті завдяки поєднанню зусиль міського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу міської ради, адже додаткові кошти отримані внаслідок перевищення доходів 2-го кошику – місцевих податків і зборів, плати за землю, податку на прибуток комунальних підприємств.
Затверджено Звіт про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста за 9 місяців 2009 року в розмірі майже 2,1 млн.грн. Кошти були використані на поточний ремонт вулиць і тротуарів, вирубку аварійних дерев, виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції ряду важливих об'єктів, придбання матеріалів для ремонту покрівель житлових будинків.
Сесією прийнято рішення про затвердження Тимчасового порядку погодження прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт. Цей документ встановлює механізм та умови погодження відповідними районними у місті радами прийняття в експлуатацію збудованих приватних житлових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених забудовниками без дозволу у період з 5 серпня 1992 року до 1 січня 2008 року, на підставі заяви про прийняття в експлуатацію, яку подано до 31 грудня 2010 року. Найближчим часом повний текст документу буде оприлюднено у газеті "Чернігівські відомості" та сайті міської ради.
Серед питань порядку денного затверджено Положення про Громадську раду з питань гласності і свободи слова. Вона утворюється з метою покращення взаємодії між Чернігівською міською радою, її виконавчими органами і засобами масової інформації, що висвітлюють їх діяльність, а також забезпечення відкритості і демократичності в роботі органів місцевого самоврядування в м.Чернігові.
До складу Громадської ради можуть входити редактори і керівники чернігівських засобів масової інформації, інші особи, діяльність яких пов’язана з питаннями свободи слова та інформації. Кількісний та персональний склад Громадської ради затверджується розпорядженням міського голови за пропозицією Чернігівської обласної організації Спілки журналістів України та інших міських незалежних організацій, пов'язаних з діяльністю ЗМІ.
Депутати також розглянули ряд земельних питань та схвалили план діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на наступний рік.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради




Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1211 | Теги: Чернігів, ВЛАДА, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar