реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 23 » Відбулася презентація книги «Історія енергетики Чернігівщини. 1895-2035»
19:37
Відбулася презентація книги «Історія енергетики Чернігівщини. 1895-2035»
Відбулася презентація книги «Історія енергетики Чернігівщини. 1895-2035» 22 грудня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяв участь у презентації книги «Історія енергетики Чернігівщини. 1895-2035», яку представив широкому загалу голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач у Чернігівському національному технологічному університеті.

Відкрив захід ректор університету Сергій Шкарлет. Він зазначив, що саме півстоліття тому був підписаний Указ про святкування Дня енергетика. Керівник навчального закладу привітав викладачів, науковців, чернігівських енергетиків та усіх присутніх з цим святом.

Після перегляду фільму про історію розвитку енергетики на Чернігівщині, голова Правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач разом із Сергієм Шкарлетом підписали угоду про проведення практики студентів вишу на об'єктах енергетичного підприємства.

Володимир Ткач у своєму виступі підкреслив, що презентована книга не тільки про історію енергетики Чернігівщини. В ній тісно переплітаються славні і трагічні сторінки біографії нашого краю, які вплинули на розвиток енергетичної галузі. У книзі представлені унікальні фотографії, цікаві історичні факти, копії відомих з 1895 року і до сьогодення документів. Вперше тут опубліковані матеріали з фондів Чернігівського обласного історичного музею ім. Тарновського, Державного архіву області, музею енергетики Чернігівщини. Ця книга також включає і розповідь про сьогоднішні будні працівників ПАТ «Чернігівобленерго», я також і перспективи на майбутнє.

Валентин Мельничук, звертаючись до присутніх заначив, що енергетика - це необхідність нашого повсякденного життя. Без неї не можна уявити розвиток суспільства.

- Відновлюючи історію енергетики на теренах Чернігівщини ми говоримо про її майбутній розвиток, - підкреслив перший заступник голови обласної ради.

Він також привітав енергетиків з їх професійним святом та побажав викладачам, студентам і гостям презентації книги міцного здоров'я, здійснення планів і наснаги у роботі.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 865 | Теги: Валентин Мельничук, енергетика, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar