реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 9 » Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурси
15:32
Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурси
Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурси 11 липня о 14.00 у Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» (у Колегіумі, на Валу) відкривається персональна виставка української художниці Оксани Фурси.
В експозицію увійшли найвідоміші твори із колекції ЯБЛУНЕВО-МЕДОВА КАЗКА, серії ПЕЧВОРГ, МІСЯЧНЕ МЕРЕЖИВО, ПОРИ РОКУ, ДИВО ЗВІРИ, які яскраво демонструють синтез сучасного мистецтва з мотивами і колористикою стародавнього фольклору.

Роботи Оксани Фурси — справжня ода світу фантазії, радості, сонця та добра. Світло, що ледь помітно ллється з полотен художниці, зачаровує та занурює глядача у світ постійного очікування дива, чарівного світу абсолютно вільного від умовностей та матеріального спрямування сьогодення.
Мета виставки: представити чернігівцям, гостям міста та іноземним делегаціям яскравий світ видатної людини-творця, творчість самобутньої української перлини живопису фольк-арт — Оксани Фурси, яка є яскравим представником сучасного мистецтва України.
Основний посил експозиції — світ добра, переплетення народних уявлень та казкових мрій, якими щедро наповнена українська етника, через бачення сучасного мистецтва. Особливим емоційним акцентом, на думку організаторів, стане особисте спілкування в рамках відкриття експозиції. Автор щиро запрошує гостей, представників медіа та поціновувачів прийти і долучитись до «світу добра», відтвореного на виставці художниці.

До уваги представників засобів масової інформації!
З радістю запрошуємо Вас на відкриття персональної виставки художниці Оксани Фурси, що відбудеться 11 липня, у середу, у Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній».
Початок заходу — о 14:00 біля пам’ятника Іванові Мазепі.
Додаткова інформація для засобів масової інформації — Ольга Ануфрієва, тел. 067-323-13-03.









Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 926 | Теги: Картини, Оксана Фурса, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar