реклама партнерів:
Головна » 2021 » Лютий » 4 » Військовослужбовці у Чернігові пам’ятають Героїв Небесної Сотні
20:58
Військовослужбовці у Чернігові пам’ятають Героїв Небесної Сотні
Військовослужбовці у Чернігові пам’ятають Героїв Небесної Сотні 4 лютого Сергій БУТКО, представник Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області, виступив на тему «Зима, що змінила Україну (до Дня Героїв Небесної Сотні)» під час заняття із національно-патріотичної підготовки для військовослужбовців Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Керівник заняття – заступник військового комісара підполковник Вадим ЛІЛЬЧИЦЬКИЙ у вступній промові представив особовому складу С. Бутка, із яким у установи склались давні партнерські відносини і фахівця вже неодноразово запрошували на подібні заходи.
У ході заняття військові на певний час занурились в буремні події Революції гідності 2013-2014 років та ознайомились із цікавими фактами тих днів. «Українці вибороли право на демократичний європейський розвиток держави і готові боротися за нього та очищення від тоталітарного минулого – це одне із найголовніших досягнень Революції гідності», – наголосив історик на завершення виступу.
Він із вдячністю погодився на запрошення заступника військового комісара В. Лільчицького взяти участь у майбутніх аналогічних заходах, що проводитимуться в Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Сергій ГОРОБЕЦЬ,
Український інститут національної пам’яті






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1547 | Теги: Чернігів, Небесна сотня, Військовослужбовцi | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar