реклама партнерів:
Головна » 2023 » Квітень » 19 » Виконком погодив чергові виплати для чернігівців, у яких пошкоджене житло
20:06
Виконком погодив чергові виплати для чернігівців, у яких пошкоджене житло
Виконком погодив чергові виплати для чернігівців, у яких пошкоджене житло У рамках реалізації міської Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова–власникам приватних житлових будинків, знищених та пошкоджених внаслідок російської військової агресії, допомогу буде надано ще 40 власникам приватних житлових будинків у Чернігові. Загальна сума виплат понад 418 тис. грн.

Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 18 квітня.
У поточному році таку матеріальну допомогу вже отримали 182 чернігівця на загальну суму майже 2,363 млн грн. У 2022 році — 1596 власників приватних житлових будинків на загальну суму 26,5 млн грн.

З метою підтримки мешканців багатоповерхової забудови міста, житло яких було зруйноване (пошкоджене) внаслідок російської військової агресії, та не підлягає відновленню або де здійснювалися аварійно-відновлювальні роботи, також надається одноразова матеріальна допомога з бюджету Чернігівської міської територіальної громади. Цього разу виконком погодив такі виплати для 24 чернігівців на загальну суму 480 тис. грн.
У поточному році її вже отримали 209 мешканців міста на загальну суму 4,18 млн грн.

Часткову компенсацію видатків, понесених на відновлення знищених та пошкоджених вікон у багатоквартирних житлових будинках, буде надано 19 чернігівцям на загальну суму майже 240,363 тис. грн.
У поточному році таку компенсацію вже отримали 54 мешканці на загальну суму близько 658 тис. грн. За 2022 рік часткову компенсацію отримали 647 чернігівців на загальну суму 8,1 млн гривень.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1801 | Теги: Чернігів, житло, війна, виплати, Виконком | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar