реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 17 » Владислав Атрошенко про паплюження міста Чернігова гаражами і МАФами
10:56
Владислав Атрошенко про паплюження міста Чернігова гаражами і МАФами
Владислав Атрошенко про паплюження міста Чернігова гаражами і МАФами - Та частина гаражів - це просто бізнес, який знищить автостоянку та зменшить кількість паркомісць. Хтось заробить на цьому кошти, а ми знищимо місто цими гаражами. Такі питання треба вирішувати цивілізовано.

Гаражі в подібному місці - це ганьба! Це відсутність влади та злочин. Це не іграшки, не можна там будувати гаражі, хоч ви мене тут застрельте.

Подібні рішення, які роками приймалися, вони спаплюжили місто, якому 1300 років.
Подивіться на що зараз перетворилося це місто. У нас будь-які балкони та пристройки, будь-які зупинки та МАФи, гаражі металеві та різноманітні кооперативи, які стоять будь-де.
Давайте поступово з цього просто виходити. Виходити, а не заходити. По місту зараз 1500 гаражів, які треба демонтувати. Відразу цього не зробиш. Є зупинкові комплекси - це ганьба міста, які теж відразу не прибереш.

Наприклад, МАФи, що стоять біля ринку, що на Шерстянці. Вони стоять на дорозі, просто будь-де.

Я вважаю, що все це спотворює місто. Тобто по кожній локації треба потихеньку виходити в нормальне, зрозуміле русло і стандарти по зовнішньому вигляду. І розміщуватися МАФи повинні в окремих місцях.

Якщо ми будемо все це потихеньку вирішувати - тут буде майбутнє. Тоді місто і нащадки будуть нам вдячні. Якщо ж ми будемо будувати такі гаражі, у міста не буде перспектви. У малого й середнього бізнесу теж не буде майбутнього. Такими рішеннями ми з'їмо самі себе. Ми члени однієї команди, тож давайте командно вирішувати такі питання, - зазначив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 14 червня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради, під час розгляду проекту рішення, яке передбачало будівництво семи гаражів на території авто-кооперативу № 52 по вул. Олега Міхнюка, 1.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 803 | Теги: МАФи, граражі, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar