реклама партнерів:
Головна » 2023 » Грудень » 22 » Власники розбомбленого готелю "Україна" у Чернігові готуються до демонтажу будівлі
19:56
Власники розбомбленого готелю "Україна" у Чернігові готуються до демонтажу будівлі
Власники розбомбленого готелю Власники розбомбленого російськими військами готелю "Україна" у Чернігові готуються до демонтажу аварійної будівлі.
Про це у коментарі Суспільному повідомив представник власника готелю Микола Тарасовець.
За його словами, більшість робіт буде виконуватись вручну із дотриманням всіх вимог безпеки, а до більш складних робіт буде залучатися техніка.

"Важко сказати скільки часу може зайняти демонтаж, адже ви бачите тільки те, що зверху та ззовні, а куди саме вдарила ракета, то там взагалі місиво. Я поки не уявляю як ми там будемо це місце розбирати".
Тарасовець каже, що вже є проєкт демонтажу, але чи буде будівлю розбиратися під фундамент, чи будуть зберігати певні частини будівлі, він поки сказати не може.

"Будемо поступово проводити демонтаж і на кожному етапі аналізуватимемо, чи можна щось зберегти, чи доведеться повністю розбирати будівлю. Це наш перший такий досвід".
Також він говорить, що активні роботи з демонтажу планують розпочати вже в цьому році.
"Наразі вже йде підготовка до цих робіт: завезли кран, підкранові рейки тощо. Безпека на першому місці, також будемо звертати увагу на погодні умови".
Демонтаж проводиться коштом власників готелю "Україна".

Нагадаємо, що вночі з 11 на 12 березня 2022 року у готель "Україна" в центрі Чернігова росіяни запустили ракету, попередньо це "Іскандер". Людей всередині не було, готель був незаселений, ніхто не травмувався і не загинув.
Виконком Чернігівської міської ради на засіданні 17 серпня 2023 року надав дозвіл представникам зруйнованого готелю "Україна" на демонтаж та реконструкцію будівлі.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 6065 | Теги: війна, Чернігів, готель Україна, демонтаж | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar