реклама партнерів:
Головна » 2009 » Вересень » 3 » Вперше в Чернігові – Відкритий Чемпіонат міста з веслування на човнах «Дракон»
19:22
Вперше в Чернігові – Відкритий Чемпіонат міста з веслування на човнах «Дракон»
Вперше в Чернігові – Відкритий Чемпіонат міста з веслування на човнах «Дракон» 19 – 20 вересня в Чернігові проходитиме Відкритий Чемпіонат міста з веслування на човнах «Дракон» на Кубок Президента федерації Сергія Романчука, присвячений Дню міста.
Організатори змагань – відділ по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради та міська федерація з веслування на човнах.
Участь у змаганнях підтвердили команди з Одеси, Києва, Кременчуга, Комсомольська, Дніпропетровська, Полтави, Херсона, Житомира, а також члени збірної команди України з веслування, олімпійська чемпіонка 2008 року Інна Родомська-Осипенко та призер Олімпійських ігор Юрій Чабан.
Як зазначили організатори змагань, до цього виду спорту виявляють неабиякий інтерес як професійні спортсмени, так і просто любителі. Незвичайні човни, стилізовані під фантастичних драконів, привертають увагу глядачів. Недаремно місцем змагань обрано річку Стрижень в районі урочища Ялівщина, адже водяний простір тут виступає як арена для видовищ.
До змагань запрошуються всі бажаючі збірні команди в складі 20-ти учасників. Попередня реєстрація команд відбувається на форумі www.adrenalin.cn.ua в розділі «Хто куди?». Заявки за встановленою формою подаються в день приїзду команд до суддівської колегії.
Детальніше з Положенням про проведення Чемпіонату можна ознайомитися на сайті туристично-інформаційного центру www.chernihivtourist.com.ua.

Програма змагань:
19 вересня (субота) день приїзду, засідання судейської колегії, мандатна комісія.

20 вересня (неділя) р. Стрижень у районі вулиці Героїв Чорнобиля та урочища Ялівщина

10.00 - початок змагань, дистанція 200м

12.30-13.30 – парад відкриття змагань

14.30 – дистанція 500м.

17.00 – нагородження переможців та призерів.

Джерело: За інформацією відділу по фізичній культурі та спорту міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1181 | Теги: веслування, спорт, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar