реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 17 » З’явився проект забудови навпроти Єлецького монастиря. Фото
16:56
З’явився проект забудови навпроти Єлецького монастиря. Фото
З’явився проект забудови навпроти Єлецького монастиря. Фото У соціальних мережах шириться інформація та забраження проекту забудови навпроти Єлецього монастиря.
Про це повідомляє ПіК: Чернігівщина

Згідно оприлюдненої інформації, це комерційний центр, який являє собою багатофункціональний комплекс. До складу комплексу входять: підземний паркінг на 50 місць, на першому поверсі - багаторівневий ресторан і боулінг клуб, на другому поверсі - приміщення готелю, на третьому і четвертому поверхах - офісні приміщення. Площа забудови -1700,00 м2. Також зазначається, що проект передбачає благоустрій прилеглої території.
Відповідно до оприлюдненої інформації, головними архітекторами проекту виступають Віталій Травка та Віктор Безкоровайний. Авторами архітекторами проекту – Олег Павленко та Тетяна Павленко.

Нагадаємо, що депутати Чернігівської міської ради під час 51 сесії виділили 0.2200 га по Князя Чорного 4-а комунальному підприємству «Чернігівбудінвест», яке, в свою чергу, вже передало землю фірмі-забудовнику «Геліодор». Як раніше повідомляв ПіК, там мають збудувати чотириповерхівку з мансардним поверхом.

Зазначимо, що вчора, 16 червня, на відведеній під будівництво земельній ділянці вже розпочалися підготовчі роботи.

В свою чергу, прокуратурою Чернігова розпочато кримінальне провадження, досудове розслідування в якому має дати правову оцінку факту виділення землі для будівництва поблизу Єлецького монастиря.











Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1235 | Теги: забудова, Єлецький монастир, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar