реклама партнерів:
Головна » 2022 » Грудень » 7 » З нагоди престольного свята Митрополит Епіфаній звершив Божественну літургію в Катерининському соборі Чернігова
18:55
З нагоди престольного свята Митрополит Епіфаній звершив Божественну літургію в Катерининському соборі Чернігова
З нагоди престольного свята Митрополит Епіфаній звершив Божественну літургію в Катерининському соборі Чернігова Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній сьогодні звершив візит до Чернігівської єпархії.
З нагоди дня пам’яті святої великомучениці Катерини і преподобного Меркурія Чернігівського Його Блаженство очолив Божественну літургію у Катерининському кафедральному соборі міста Чернігова. У соборі, який зустрічає всіх гостей міста і проводжає в останню путь вічних Героїв.

Також Блаженнійший Митрополит Епіфаній вручив Благословенну Грамоту начальнику ОВА В’ячеславу Чаусу, командувачу ОК «Північ» Віктору Ніколюку, директорці Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОВА Людмилі Замай.

Принагідно начальник ОВА передав настоятелю Чернігівського кафедрального собору святої Катерини отцю Роману Кінику Подяку Прем’єр-міністра України.
Опісля літургії релігійна громада Чернігова вшанувала пам'ять полеглих захисників України.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації














Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2195 | Теги: Чернігів, Богослужіння, св. Катерини, Катерининська церква | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar