реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 6 » За потрійне вбивство - до довічного ув'язнення
09:37
За потрійне вбивство - до довічного ув'язнення
За потрійне вбивство - до довічного ув'язнення У Чернігові суд присяжних засудив до довічного ув’язнення 48-річного чоловіка, який 5 липня минулого року скоїв убивство трьох людей.
Тоді від рук убивці загинули 62-річна власниця квартири, її 39-річний син та 41-річний знайомий сина. З найбільшою жорстокістю було пошматовано саме останню жертву - 19 проникаючих колото-різаних поранень тулуба, голови та кінцівок. Свідком цієї звірячої розправи стала донька загиблої господарки квартири і одночасно співмешканка злочинця. Злочин було скоєно через ревнощі після спільного розпивання спиртних напоїв.
Після скоєння злочину вбивця втік та намагався переховуватися. Працівники міліції провели оперативно-розшукові заходи, відпрацювали коло знайомих потерпілих, здійснили поквартирні обходи у багатоповерхівці, де мешкали загиблі, та у прилеглих житлових будинках. Досить швидко було з’ясовано перелік осіб, які у той фатальний день спілкувалися з жертвами злочину. За півтори години після надходження повідомлення про вбивство правоохоронці вже утвердилися в підозрах, що до кривавого злочину може бути причетний 47-річний співмешканець доньки загиблої хазяйки помешкання. Ще через кілька годин вбивця був затриманий та арештований.
В ході досудового слідства були зібрані всі необхідні документи: речові докази та покази свідків. Факт скоєння злочину саме цим чоловіком підтвердився висновками судово-медичних та судово-дактилоскопічних експертиз. Зібрані слідством докази повністю співпали з показами потерпілої, яка була свідком тих подій і розповіла про обставини та механізм спричинення тілесних ушкоджень.
Суд присяжних постановив, що вина різника доведена в повному обсязі і з врахуванням тяжкості скоєного визначив підозрюваному найвищу міру покарання — довічне ув’язнення.

За матеріалами: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1052 | Теги: Кримінал, Чернігів, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar