реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 20 » Загальнообласна акція «Мій Крим» у Чернігові
20:46
Загальнообласна акція «Мій Крим» у Чернігові
Загальнообласна акція «Мій Крим» у Чернігові 18 грудня у чернігівському кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей і молоді заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Н. Романова взяла участь в загальнообласній акції «Мій Крим». У рамках акції відбулася тематична виставка «Мій Крим», показ художнього фільму «Хайтарма», виступи чернігівських митців.

Головним гостем міста став голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, який висловив подяку чернігівцям за їхню підтримку кримськотатарського народу в часи російської окупації півострова. «Сьогодні тут працюють і оператори кримськотатарського телевізійного каналу АТR. Я всім показуватиму, якою є підтримка від чернігівської громади. Я дуже розчулений цим. Назва акції «Мій Крим» свідчить про те, що український народ ніколи не змириться з окупацією Криму», — сказав Рефат Чубаров. Акція «Мій Крим» є заходом нагадуванням про єдність України та Криму.

Представник кримської громади Чернігівщини Світлана Кузіна передала Рефату Чубарову власноруч виготовлений кримськотатарський прапор – символ повернення Криму до України. «Цей прапор я пошила за ніч. Щоб згадати той сумний день, коли два роки тому ми змушені були залишити Крим. І у підтримку кримських татар які зараз перебувають у Криму», - сказала Світлана Кузіна.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 901 | Теги: Рефат Чубаров, Чернігів, крим | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar