реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 5 » Заняття у школах та ПТУ Чернігова відновляться 12 березня
19:25
Заняття у школах та ПТУ Чернігова відновляться 12 березня
Заняття у школах та ПТУ Чернігова відновляться 12 березня У зв’язку з тим, що різні міста України прийняли рішення щодо закінчення оголошених зараз канікул по-різному, та з численними запитаннями чернігівців щодо нашого міста, ситуацію прокоментував начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

За його словами, 2 березня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Чернігова повідомили, що навчальний процес припиняється з 3 до 7 березня включно, інформує прес-служба Чернігівської міськради.

Управлінням освіти Чернігівської міської ради прийнято рішення не скасовувати вимушених канікул, хоча ситуація із забезпеченням газопостачання і стабілізувалася.

Було враховано, що в зв’язку з оголошеними вже канікулами багато дітей були вивезені їхніми батьками до дідусів і бабусь на весь цей період часу. Крім того, для якісної організації навчального процесу необхідно також забезпечити гаряче харчування для початкової школи і старших класів, отже потрібно вчасно завезти продукти, на це потрібен час.

Через ці обставини прийнято рішення відновити навчально-виховний процес з 12 березня, як про це й було повідомлено раніше.

Навчальний рік буде завершений згідно з навчальними програмами, але за рахунок їх ущільнення, без занять по суботах.

Що стосується весняних канікул, рішення буде прийматися на нараді з директорами шкіл у відповідності до законодавства щодо кількості канікулярних днів протягом навчального року. Водночас будуть враховані навчальні плани і кількість годин по всіх предметах, які мають бути вичитані учням. Особливо важливо забезпечити якісну підготовку старшокласників до ЗНО і Державної підсумкової атестації.

У ПТУ, які знаходяться на території обласного центру, заняття також відновляться 12 березня.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 682 | Теги: школи, навчання, Чернігів, Василь Білогура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar