реклама партнерів:
Головна » 2023 » Квітень » 10 » Запрошуємо на музейну зустріч «Чернігів та повсякденне життя чернігівців у XІX столітті»
13:26
Запрошуємо на музейну зустріч «Чернігів та повсякденне життя чернігівців у XІX столітті»
Запрошуємо на музейну зустріч «Чернігів та повсякденне життя чернігівців у XІX столітті» 12 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» (у Колегіумі, на Валу) відбудеться музейна зустріч «Чернігів та повсякденне життя чернігівців у XІX столітті»
Захід пройде в рамках просвітницького проєкту «Чернігів стародавній запрошує…».
Світлини минулих століть як машина часу, повертає нас на 50, 100 або навіть 150 років назад. Історичні миті з минулого Чернігова: люди, вулиці, будинки — увійшли в історію міста та зафіксовані назавжди в його літописі.
Чернігів XІX століття — центр Чернігівської губернії. Місто формується як промисловий центр, в цей час розширюється його площа, прокладаються нові вулиці, з’являється нова забудова та десятки навчальних закладів, але звісно обличчям міста були його стародавні собори, церкви та монастирі.
Молодший науковий співробітник відділу музейної та науково-фондової діяльності Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» Данило Рига розповість про цікаві факти з минулого міста.
Присутні на музейній зустрічі зможуть побачити десятки рідкісних фотографій Чернігова XІX століття.
На захід запрошуються усі, кому цікава історія нашого стародавнього міста.

За інформацією "Чернігів стародавній"





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1970 | Теги: старий Чернігів, Чернігів стародавній, історія, музейна зустріч | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar