реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Заступник міського голови Чернігова розповів чому написав заяву на звільнення
20:07
Заступник міського голови Чернігова розповів чому написав заяву на звільнення
Заступник міського голови Чернігова розповів чому написав заяву на звільнення Моєю ціллю перебування на посаді була реформа транспорту та сфери ЖКГ, пише Олександр Кириченко, заступник міського голови Чернігова на сторінці facebook

"Щодо реформи ЖКГ, то ми мали створити альтернативу нинішнім «жекам». За останні 7–8 місяців у Чернігові було створено понад 30 ОСББ, ще 10 перебувають на стадії реєстрації. Лише завдяки ініціативі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та міської підтримки можна оновити житловий фонд: зробити ремонт під’їздів, дахів, електрики, утеплення тощо. Приємно, що вже є певні результати, але зміни триватимуть й надалі.
Я також вбачав, що ЧТУ повинно стати одним з основних учасників автобусних перевезень. Це стримувало б ймовірне підняття вартості проїзду. У рамках реформи необхідно було побороти монополію окремих перевізників та оновити рухомий склад.
Була проведена колосальна робота, але коли справа дійшла до конкурсу, то мене усунули від головування. Це нанівець звело можливість впливу на перебіг подій. Відповідно, спрогнозувати результати конкурсу було легко — майже нічого не змінилося.
Я завжди наголошував на тому, що посада для мене не є самоціллю. Я не бачу сенсу в тому, щоб сидіти в кабінеті та номінально підписувати папери без можливості впливу на покращення сфер ЖКГ та транспорту. Тому я написав заяву на звільнення", йдеться в інформації О.Кириченка.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 853 | Теги: депутати, Чернігів, Олександр Кириченко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar