реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 17 » Земляки провели на Донбас батальйон "Чернігів"
09:51
Земляки провели на Донбас батальйон "Чернігів"
Земляки провели на Донбас батальйон Особовий склад батальйону поліції особливого призначення «Чернігів» вирушив у зону проведення АТО для проведення ротації.
Морально підтримати бійців та виконати почесну місію прибув до Головного управління Національної поліції Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко. Він вручив шістьом поліцейським, які відзначилися під час виконання бойових задач в Мар’їнці, Красногорівці та Авдіївці, почесні грамоти та відзнаки обласної ради.

У своєму виступі Ігор Станіславович підкреслив, що в нинішніх умовах немає більш почесної професії, ніж захисник Батьківщини. Голова обласної ради закликав бійців підтримувати славу чернігівців, як мужніх воїнів, побажав благополучного повернення додому й миру і злагоди у їх родинах.

Проводжаючи бійців на Донбас, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін зауважив, що керівництво докладає всіх зусиль для повного забезпечення батальйону «Чернігів» усім необхідним. Нині особовий склад підрозділу в повному об’ємі забезпечений обмундируванням, озброєнням, харчами і транспортом.

Керівництво ГУНП в Чернігівській області виділило батальйону для виконання бойових задач високопрохідну вантажівку ЗІЛ-131 замість легковиків, які в умовах низьких температур та екстремальних умов експлуатації часто виходять з ладу.

ЗІЛ піде на Донбас доверху завантажений провізією, яку зібрали сільські громади з Коропського та Щорського районів. Овочі, м’ясні консерви, соління, сухофрукти, солодощі – все те, що нагадуватиме бійцям про домівку та створюватиме атмосферу домашнього затишку.

Служба тилу Головного управління Національної поліції забезпечує бійців усім необхідним, але готова прийняти допомогу від громадян і волонтерів, яка йде від щирого серця.

Зважаючи на сезон гострих вірусних інфекцій та застуд, начальник територіального медичного об’єднання МВС України по Чернігівській області Алла Галеєва передала фельдшеру батальйону додаткову партію медикаментів, серед яких препарати для профілактики застудних захворювань та грипу.

У свою чергу журналісти обласного телебачення передали бійцям маскхалати і тепле взуття, виготовлені волонтерами Городнянського району спеціально для батальйону «Чернігів».

Під час шикування бійців на плацу ГУНП поліцейських інструктував заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Олександр Селіверстов. Він закликав бійців проявляти пильність під час несення служби, обов’язково прикривати один одного на спецопераціях та усіляко допомагали місцевому населенню.

В зоні відповідальності батальйон «Чернігів» виконуватиме завдання з охорони громадського порядку, охоронятиме стратегічні об’єкти, бійці чергуватимуть на блокпостах, знищуватимуть ворожі диверсійно-розвідувальні групи та виявлятимуть схованки зі зброєю, вибухівкою і боєприпасами.

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі і з честю повернутися додому. Живими та здоровими.

За інформацією Сектору комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1002 | Теги: АТО, батальйон «Чернігів» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar