реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 17 » Журналісти виявили ще кілька аварійних гуртожитків у Чернігові. Відео
16:02
Журналісти виявили ще кілька аварійних гуртожитків у Чернігові. Відео
Журналісти виявили ще кілька аварійних гуртожитків у Чернігові. Відео Якщо ви любити фільми жахів, то вам сюди. Це душова одного з гуртожитків міста – павутиння, збита плитка, обдерта стеля. Викид адреналіну в цьому місці просто зашкалює. Важко уявити, як щоранку тут приймають душ. Чекаючи коли з сусіднього облупленої кабінки, хтось вискочить аби налякати. У місцях позбавлення волі умови і то кращі. Хоча мешканців цієї будівлі, теж можна назвати в’язнями. Вони арештанти аварійної будівлі. Більше 5 років гуртожиток по вулиці Ушинського, 2 знаходиться на балансі КП «Новозаводське», і змінити ситуацію воно не поспішає.

Вигляд душу – це мабуть найменша проблема мешканців. Корінь зла в гідроізоляції, яка зносилась. Стіни сиріють – конструкція руйнується. Та й побудовано воно не надто совісно.

Кімната Аліни не одноразово тонула у воді. Писала звернення та рятувального кола їй ніхто не кинув.

Куди тільки не зверталися всім гуртожитком та відповідь завжди не на користь мешканців. Щоправда декілька років тому дещо все ж таки їм відремонтували та проблеми це не усунуло.

Мешканці цієї частини гуртожитку більше не чекають на прихильність ЖЕКу, ремонтують власним коштом. Нарікають, що все відразу не зробиш, напевно, якщо б мали такі кошти, то навряд чи ремонтували старе, вже давно б жили у власних новеньких квартирах.

А гуртожиток по вулиці Воскресенська, 37 брат по нещастю попередника. Мешканці вже давно не пишуть звернень, кажуть, марно. Безвихідь тут скрізь. Нею та це й водою просякнуті стіни, та плити, і час їх експлуатації добіг кінця.

Дізнатися хоч щось про ці будівлі в КП «Новозаводське» на балансі якого вони знаходяться журналістам не вдалося. Адже саме під його відомством знаходився злощасний гуртожиток Попудренка, 16. Керівника звільнили, головний інженер спілкується з прокуратурою. Та обидва гуртожитки входять до переліку, які перевірятиме спеціальна комісія створена градоначальником. Вони перші претенденти на ремонт. Кошторис вийде чималенький, тисячами не порахуєш. Адже аварійний стан очевидний.

Відео телеканалу "Дитинець"
Джерело: Чернігівщина: події і коментарі



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 818 | Теги: журналісти, аварійні гуртожитки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar