реклама партнерів:
Головна » 2011 » Січень » 2 » Знайомтесь! Інна Star - нова зірочка-співачка на мистецькому небосхилі. ФОТО та ВІДЕО
04:41
Знайомтесь! Інна Star - нова зірочка-співачка на мистецькому небосхилі. ФОТО та ВІДЕО
Знайомтесь! Інна Star - нова зірочка-співачка на мистецькому небосхилі. ФОТО та ВІДЕО Нещодавно на мистецькому небосхилі Чернігівщини з’явилась нова зірочка – чарівна і талановита співачка Інна Star.
Молода матуся не тільки співає, але й сама пише пісні. Вона вже встигла видати професійний музичний диск та провести свій перший концерт у Чернігівському міському Палаці культури.

І коли все це встигає робити ця невтомна дівчина? Вирішили розпитати саму зірочку.

- Як з`явився на світ музичний диск «Інна Star «Беги»? Хто допомагав вам в організації сольного концерту?
- Майже рік ми працювали над створенням мого власного музичного диску під назвою «Інна Star «Беги». Я кажу «ми», бо це не лише моя гордість, а й гордість тих людей, які створювали мій авторський альбом, які мені допомагали та підтримували. Сергій Галамага один із перших, хто погодився разом зі мною співпрацювати та записувати мій альбом. Це чудова і щира людина, талановитий музикант та звукорежисер, чесний і справедливий друг, який цілий рік створював неймовірні аранжування до моїх пісень, підтримував, радив та просто вірив в мій талант!
Ми два місяці невтомно працювали над моїм сольним концертом. 28 листопада 2010 року я вперше вийшла на сцену міського Палацу культури із власною програмою, із яскравими номерами разом з колективом сучасного танцю «Парадокс» та музичним супроводом талановитого музиканта Сергія Галамаги. Дуже вдячна людям, які мені допомагали! Звичайно, це тільки початок, є над чим працювати.

- Інно, ви нещодавно стали матусею і для кожної жінки це особлива подія. Тож, які зміни відбулись з Вами?
- Так! Це надзвичайна подія у моєму житті! Незважаючи на те, що народження донечки було дуже нелегким, вона є сенсом мого життя. Увесь час я співала, навіть за три дні до пологів я написала пісню. Можна сказати, що зміни відбились суттєві. З’явилось ще більше бажань реалізовувати себе, бо тепер відчуваєш заради чого, а головне, заради кого маєш наполегливо працювати, незважаючи ані на що.

- Де ви народилися і виросли? Коли почали писати пісні і співати?
- Народилася я в чудовому Городнянському краї, в селі Тупичів! Я не соромлюся свого походження і того, що я родом із села. Навпаки, я хочу довести, що якщо в людини є талант, то він не вимірюється якимись певними критеріями. Талановитими люди народжуються, і не має значення де, якого соціального статусу людина, головне залишатися щирою і присвячувати всі свої перемоги людям, які тебе люблять, і які вірять в тебе!
Співаю я з раннього дитинства, ось тільки на зміну родинним пісенним вечорам під гітару нарешті прийшли професійна студія запису та сольний концерт на сцені міського Палацу культури.
Свої вірші почала писати, ще під час шкільних перерв. Першу нагороду я здобула в десять років, та отримала бажаний титул «Зіронька Тупичева 1999» - це була моя мрія перемогти!

- Мабуть професійно почали займатись музикою?
Життя так склалося, що мої батьки, бажаючи для мене кращого майбутнього, не дозволили вчитися на вокаліста та здобути музичну освіту. Я вчилася у Чернігівському державному інституті економіки і управління на юридичному факультеті та весь цей час там співала. Протягом всього навчання в інституті приймала участь у студентському дозвіллі, яке відбувалося в концертному залі «Перемоги». Інститут закінчила з відзнакою, вступила до Київського національного економічного університету імені В.Гетьмана для того, щоб отримати освітній рівень – магістр права. Але понад усе мрію про музичну освіту та про «велику сцену». Я з посмішкою до цього ставлюсь, адже в нашій країні не багато співаків, у яких є юридична освіта!

- Скажіть, будь ласка, хто є автором ваших пісень?
- Я автор своїх пісень, це аж ніяк не таємниця, музика також належить мені, і альбом «Інна Star «Беги» є авторським.

- Якими переживаннями навіяні слова ваших пісень? Всі зазвичай співають про себе, про свої життєві ситуації. Які життєві драми вас надихають?
- Переживання? Ні…Навпаки в моєму житті відбувалися події, які змінювали все моє життя! В альбомі присутні пісні різного характеру, те що відчувала, те й писала, але писала в різний час. Деякі мої пісні сумні, але це від того, що в житті кожної людини бувають різні ситуації, ці події потім виливаються у вірші…

- Коли ми побачимо перший кліп Інни Star?
- Плануємо, але важко сказати. Сімейний бюджет не дозволяє зробити перший професіональний кліп, особливо коли є мала дитинка. Але сподіваюсь, що все зможемо!

- Яка у вас мрія?
- Моя мрія – співати! Співати для людей, які вірять в мене, які цінують все те, що я роблю, які мене поважають і підтримують! Для мене головне - прожити своє життя так, щоб озирнувшись, не червоніти від сорому. І щоб мої батьки, які подарували мені життя і талант, пишалися мною.

- Назвіть три головні речі в вашому житті.
- Для мене головні: віра в Бога, віра у власні сили і талант, та любов до близьких для мене людей.

спілкувався Олександр Майшев,
"Європейська Україна"

Фрагменти із сольного концерту Інни у міському Палаці культури
(28 листопада 2010 р., м. Чернігів)





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2325 | Теги: співачка, Інна Стар, знай своїх, фото, Інна Star, Чернігів, відео | Рейтинг: 3.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar