реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 25 » 17-18 квітня в Чернігові відкривається новий туристичний сезон
22:18
17-18 квітня в Чернігові відкривається новий туристичний сезон
17-18 квітня в Чернігові відкривається новий туристичний сезон «Weekend» у Чернігові за півціни, конкурс «Міс туризм – Чернігів», виставка і містечко майстрів, театралізовані постановки з історичними персонажами та видовищні виступи спортсменів – лише частина заходів, які готуються до відкриття нового туристичного сезону, що заплановане на 17-18 квітня.
Про ці та інші питання йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – начальником фінансового управління міської ради Віктором Бистровим.
Він, зокрема, наголосив, що місто має орієнтуватися на туриста з кількаденним перебуванням, тож варто якнайкраще продемонструвати наші можливості й інфраструктуру.
Проект плану заходів відкриття туристичного сезону представив начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради Борис Атрощенко. Над сценарним планом історико-фольклорних постановок працює управління культури. Окремо йшлося про благоустрій міських територій та місць проведення заходів.
Родзинкою чергового сезону відпочинку для чернігівців і гостей міста стане облаштування барбекю-парку на території Кордівки.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1082 | Теги: туристичний сезон, Чернігів, благоустірй | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar