реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 10 » Кришталева зірка школи танцю «Альянс» засяяла у Чехії!
21:05
Кришталева зірка школи танцю «Альянс» засяяла у Чехії!
Кришталева зірка школи танцю «Альянс» засяяла у Чехії! Чернігівська школа сучасного танцю та брейк-дансу «Альянс» не перестає дивувати своїми перемогами та шаленим успіхом.
Підтвердженням цьому стала поїздка колективу з 27 жовтня по 4 листопада у Чехію до Праги на міжнародний танцювальний фестиваль «Кришталева зірка».
Цей фестиваль зібрав та об’єднав широке коло творчих колективів з різних країн Європи, де для учнів школи танцю «Альянс» суперниками стали танцювальні колективи з Німеччини, Молдови, Чехії, Росії та України. У боротьбі за перше місце завдяки своїй майстерності, таланту та артистизму - переможцями в номінації сучасний танець за рішенням судейської колегії одноголосно став колектив, який приголомшив журі своїм яскравим виступом. Не залишились байдужими і глядачі, які дуже тепло зустріли колектив з України, аплодуючи на протязі усього танцю.
Ще однією перемогою став виступ учениці школи танцю «Альянс» Диннік Катерини, яка у номінації соло здобула 2 місце.
Таким чином школа сучасного танцю „Альянс” стала лауреатом міжнародного фестивалю та отримала ще одну з найцінніших нагород - кришталеву зірку, яка стала символом і підтвердженням того, що зірка школи танцю «Альянс» ще яскравіше засяяла своїми перемогами та успіхом!
Під час поїздки хлопці та дівчата не тільки наполегливо тренувалися, але й мали час на розваги. Колектив був вражений тим, що мав нагоду побачити стародавню Прагу, ознайомитися з перлинами Старого міста – Староместською площею, Тинським храмом, унікальними скульптурними композиціями Карлового мосту, відвідати собор св.Вита, площу св.Георгія та монастир св.Георгія, золоту вулочку, Страговський монастир і Лорету - резиденцію Чеських королів.
Незабутнє враження залишило відоме місто-курорт з мінеральними джерелами Карлові Вари, а Співучі фонтани не залишили байдужими нікого. Поїздка до аквапарку Барандов дала дітям змогу розважитись якнайкраще, а празький зоопарк дивував своєю красою та різноманітністю тварин. Ще однією з найцікавіших екскурсій стала поїздка до Німеччини в Дрезденську картинну галерею та прогулянка в Польщі Краковом.
У вільний час колектив не гаяв часу і заводив нові знайомства з колективами інших країн, обожнював прогулянки теплоходом і, звичайно, танці на дискотеці. Майстер класи від солістів театру «Прага латерна магіка» допомогли знайти для себе щось нове у танці для дітей.
Задоволені учні школи танцю «Альянс» повернулися додому з перемогами, яскравими враженнями та бажанням творити більше і здобувати нові і нові перемоги!

Джерело: За інформацією школи тацю «Альянс»,



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1712 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar