реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 28 » Екскурсія по Чернігову на тролейбусі
11:03
Екскурсія по Чернігову на тролейбусі
Екскурсія по Чернігову на тролейбусі 27 жовтня Туристично-інформаційний центр управління інвестицій і туризму Чернігівської міськради репрезентував туристичні маршрути по місту «Автоекскурсії Черніговом».
Крім автобусної та тролейбусної екскурсій, для мешканців Чернігова та гостей пропонується і екскурсія в таксі.
Головна мета нового проекту – популяризація історико-туристичного потенціалу Чернігова серед жителів та гостей нашого міста. Ще одним завданням створення таких маршрутів стала виховна мета. Адже у своїй повсякденній роботі Туристично-інформаційний центр з проблемою незнання історії стародавнього міста багатьма його мешканцями.
Проект отримав і соціальне спрямування - маршрут вдалося зробити максимально дешевим і доступним завдяки партнерам: банку "Демарк", ВАТ «Чернігівавтосервіс», РА «GOLD FUTURE», ТОВ «Автоставр партнер», ЗАТ «Чернігівтурист» та КП "Чернігівське тролейбусне управління".
Автоексурсії можна замовити в Чернігівському туристично-інформаційному центрі. Поки що екскурсії на автобусі можна замовити лише у вихідні дні. До речі, 50% вартості цих екскурсій оплачує банк "Демарк", відповідно 50% - екскурсанти. Тобто, загальна вартість однієї оглядової 3-х годинної екскурсії по місту складатиме 300 грн.: 150 грн. оплачує банк "Демарк" і 150 грн. екскурсанти. Супроводжуватиме групи екскурсовод, який згідно із чинним законодавством, має дозвіл на екскурсійну діяльність.
Про екскурсійне таксі. У таксі використовуватимуться електронні носії із записом тексту екскурсії. При цьому оплата здійснюватиметься виключно по таксометру, за кілометраж, без додаткової оплати за екскурсію. Аудіогід в таксі - відносно новий вид туристичного продукту не тільки для Чернігова, але й для України.
Управління інвестицій і туризму міської ради взяло на себе значну частку у рекламуванні маршрутів. Це, перш за все, друкована продукція: календарики, афіші, флаєри, реклама на тролейбусі, банери (будуть розміщені у масових місцях – на зупинках). Дієву допомогу у створенні та трансляції аудіороліків на 4-х радіостанціях, відеореклами у мегамаркетах міста надала РА «GOLD FUTURE». Також розміщена інформація і в інтернетвиданнях: на міському туристичному сайті, на офіційному сайті міської ради, на інших міських та всеукраїнських сайтах (зокрема, «Європейська Україна»), які спеціалізуються на туристичній тематиці.
Сприяння створенню нового туристичного продукту є одним з основних завдань роботи управління інвестицій і туризму міської ради та її структурних підрозділів. У найближчому майбутньому будуть презентовані ще декілька цікавих маршрутів та заходів, різноманітних за своєю тематикою та формою подачі.
Бажаючих скористатись зазначеними послугами або отримати додаткову інформацію можуть звертатись до Чернігівського туристично-інформаційного центру за телефонами 777-021, 69-83-09.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1701 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar