реклама партнерів:
Головна » 2018 » Лютий » 22 » Адміністратора антиукраїнських груп в російських соціальних мережах викрили в Чернігові
18:41
Адміністратора антиукраїнських груп в російських соціальних мережах викрили в Чернігові
Адміністратора антиукраїнських груп в російських соціальних мережах викрили в Чернігові Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили у Чернігові адміністратора антиукраїнських груп в російських соціальних мережах.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець створив у соцмережах низку акаунтів, через які здійснював адміністрування та модерування антиукраїнських спільнот. За попередньою інформацією, до створених ним Інтернет-об’єднань входило понад двадцять тисяч учасників.

Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник розміщував на сторінках матеріали із закликами до повалення конституційного ладу та державної влади, популяризував діяльність терористичних організацій «ЛНР/ДНР», поширював інформацію для дискредитації Збройних Сил України.

Під час обшуку за місцем проживання адміністратора співробітники СБ України вилучили комп’ютерну техніку та мобільні пристрої із доказами здійснення антиукраїнської діяльності.

Слідчими СБУ в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за ст. 109 Кримінального кодексу України. Перевіряється інформація щодо зв’язків агітатора з представниками російських спецслужб та бойовиками незаконних збройних формувань так званих «ЛНР/ДНР».
Вирішується питання про оголошення чоловіку підозри у скоєнні зазначеного злочину. Тривають невідкладні слідчі дії.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області










Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 778 | Теги: Чернігів, соцмережі, сбу | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar