реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 6 » «Чернігівгаз» надрукує документи на отримання субсидій для споживачів послуг ЖКГ
16:53
«Чернігівгаз» надрукує документи на отримання субсидій для споживачів послуг ЖКГ
«Чернігівгаз» надрукує документи на отримання субсидій для споживачів послуг ЖКГ Понад 349 тисяч споживачів газу в Чернігівській області до 15 квітня отримають листи з бланками заяв на отримання субсидії, деклараціями про доходи і витрати, та інструкціями щодо їх заповнення. На це компанія спрямує близько 50 тисяч гривень власних коштів.
Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 106 від 28 лютого 2015 року, надавачі житлово-комунальних послуг, у тому числі і газорозподільчі підприємства, мають забезпечити своїх споживачів бланками заяв та декларацій, а також інструкцією щодо заповнення цих документів для отримання субсидій відповідно до спрощеної системи.
«В ході зустрічі керівників підприємств із представниками влади регіону прийнято рішення пропорційно розподілити між компаніями, які надають житлово-комунальні послуги, зобов`язання і витрати, пов`язані із забезпеченням людей документами», - прокоментував перший заступник голови правління ПАТ «Чернігівгаз» Сергій Савченко. - Доставку листів споживачам будемо забезпечувати власними силами - скоріш за все це робитимуть контролери підприємств ЖКГ. І вже в середині квітня люди отримають листи з усіма необхідними документами для оформлення субсидій».
З 1 травня 2015 року увійде в дію спрощений порядок оформлення субсидії. Бланки декларацій та заяв, які надійдуть поштою, громадяни можуть заповнити вдома самостійно. Готові документи треба надіслати до управління праці та соціального захисту за місцем проживання поштою або ж надати особисто.
Консультації з приводу оформлення субсидії можна отримати в територіальних відділеннях управління праці та соцзахисту населення в Чернігівській області або звернувшись на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0 800 507 309 FREE.
Про новий механізм отримання субсидії можна дізнатися на офіційному сайті ПАТ «Чернігівгаз» в розділі «До уваги клієнтів». Звідти споживачі зможуть завантажити бланки заяви та декларації про доходи.

Довідка:
ПАТ «Чернігівгаз» - підприємство з газопостачання та газифікації. Основною сферою діяльності компанії є розподіл та постачання природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить понад 700 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів. Споживачами є майже 347,4 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області.
Найкрупнішими клієнтами ПАТ «Чернігівгаз» є Малтюроп Юкрейн, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод.
Компанія входить в десятку найбільших платників податків регіону. Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується близько 70 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв`язків з громадськістю Наталії Свириденко
Тел./факс: +380 462 65 20 04 вн.115
Моб.: +380 67 244 96 46
E-mail: press@cngas.com.ua
http://cn.104.ua/



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1203 | Теги: споживачі, Чернігівгаз, субсидії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar