реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 20 » До стовпа прив’язали чоловіка, який кидав порожні пляшки в Стелу Героям Небесної Сотні
19:43
До стовпа прив’язали чоловіка, який кидав порожні пляшки в Стелу Героям Небесної Сотні
До стовпа прив’язали чоловіка, який кидав порожні пляшки в Стелу Героям Небесної Сотні У Чернігові скотчем до стовпа прив’язали чоловіка, який у неділю кидав порожні пляшки в Стелу Героям Небесної Сотні. Це сталося сьогодні о першій годині дня біля Красного мосту. За словами очевидців, прив’язували чоловіка кілька хлопців. Ті у свою чергу стверджують, що він прив’язав себе сам.

Чернігів. Перша година дня. Просто на вулиці до стовпа прив’язали чоловіка.На груди прикріпили табличку з написом «я ватник». Біля нього збираються люди, починається сварка.

Прив’язаним виявився чоловік, якого 15 липня затримали біля стели Героям Небесної Сотні в центрі міста. Тоді він кидав скляні пляшки в меморіал, говорив про те, що відмовляється від українського громадянства і хоче жити в Російській Федерації.

Того ж дня підозрюваного й відпустили.

Також Сергій Бриль повідомив: місяць тому цей чоловік звільнився з в’язниці. Там він відсидів 10 років за зґвалтування неповнолітніх.

Хлопці, на яких показують очевидці, свою участь заперечують.
Сам чоловік говорити відмовився, причин відмови не пояснив. Поліцейські його звільнили і забрали до чернігівського відділу поліції.

За інформацією Чернігівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 881 | Теги: Небесна сотня, ватник, стовб | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar