реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 19 » Фахівці обласного центру зайнятості провели виїзні заходи для переселенців
20:38
Фахівці обласного центру зайнятості провели виїзні заходи для переселенців
Фахівці обласного центру зайнятості провели виїзні заходи для переселенців З метою оперативного надання допомоги внутрішньо переміщеним особам фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості цього тижня провели низку виїзних заходів, повідомляє обласний центр зайнятості.
Працівники Прилуцького МЦЗ побували у смт. Линовиця, Семенівського РЦЗ разом з керівником громадської організації «Самооборона» - у селі Тимоновичі. Ніжинський МРЦЗ спільно з соціальними службами для сім’ї, дітей та молоді м. Ніжина та Ніжинського району та Бобровицький РЦЗ разом з ТОВ «Земля і Воля» і Бобровицькою міською радою завітали до гуртожитків НДУ ім. Гоголя і коледжу ім. Майнової відповідно, де проживають родини переселенців. Фахівці Куликівський РЦЗ спільно з представниками райуправління соціального захисту населення провели виїзну акцію в професійному аграрному ліцеї.
Під час заходів акцентувалось на наданні інформації щодо реєстрації в центрі зайнятості, можливостей працевлаштування, відкриття власної справи, проходження професійного навчання та отримання ваучерів для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру.
Представники влади та райуправлінь соціального захисту населення ознайомили з роботою, яка проводиться щодо обліку внутрішньо переміщених осіб, механізмом надання їм адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Представники громадських організацій, котрі опікуються проблемами переселенців, розповіли про свої можливості щодо надання допомоги цій категорії населення.
Під час заходів усі учасники мали змогу отримати відповіді на питання, які їх найбільше хвилюють.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 989 | Теги: соціальний захист, переселенці, Центр Зайнятості | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar