реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Правоохоронці вилучили у молодика два пістолети-кулемети
19:16
Правоохоронці вилучили у молодика два пістолети-кулемети
Правоохоронці вилучили у молодика два пістолети-кулемети Співробітники карного розшуку Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області вилучили в помешканні 24-річного парубка два пістолети-кулемети іноземного виробництва, інформує УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив начальник Прилуцького МВ УМВС полковник міліції Олександр Меша, в ході проведення санкціонованого обшуку приватного помешкання, яке в Прилуках винаймав 24-річний житель одного з сіл району, міліціонери виявили та вилучили два предмети, схожі на пістолети-кулемети іноземного виробництва.
Також у схованці оперативники знайшли дев’ять магазинів до пістолетів-кулеметів та десять набоїв калібру 7.62 мм.
Вся зброя була розукомплектована та захована в різних частинах будинку. Походження та призначення зброї власник пояснити не зміг.
Наразі інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 995 | Теги: міліція, Зброя, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar