реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 18 » Про з'їзд, ліс і землю говорили чернігівські рухівці
16:41
Про з'їзд, ліс і землю говорили чернігівські рухівці
Про з'їзд, ліс і землю говорили чернігівські рухівці На позачерговій конференції Чернігівської обласної організації Народного Руху України обрано делегатів на ХХVІI позачергові Всеукраїнські Збори (З’їзд) НРУ, проаналізовано участь обласної організації Руху у виборах до об’єднаних територіальних громад на Чернігівщині 29 жовтня 2017 року, дообрано склад обласної Ради НРУ, також обговорено заходи з нагоди 100-річчя бою під Крутами, 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола.
Делегатами обрані Микола Череп, Максим Карманніков, Валерій Сарана, Петро Лавренчук (Остер), Микола Левадський, Олексанлр Гомоляко (Ніжинський район).
Конференція задовольнила заяву Валерія Сарани про відставку з посади заступника голови обласної організації. Окремим рішенням його введено до складу проводу (досі входив за посадою).

До складу ради дообрано Ольгу Мозгову - секретаря управи обласної організації.
Конференція вирішила провести у всіх осередках обговорення теми продажу землі з тим, щоб виробити консолідовану позицію Руху.
Також ухвалено позицію обласної організації щодо необхідності передачі так званих колгоспних лісів у власність об'єднаних територіальних громад оскільки досі вони незаконно є у власності обласної ради.

Йшлося також про відновлення рухівських структур у Талалаївському, Срібнянському, Ріпкинському та Чернігівському районах. У двох останніх ближчим часом пройдуть районні конференції, оскільки вже діють по три осередки в районі.
У конференції взяли участь делегати з Чернігова, Ніжинського, Бобровицького, Борзнянського, Козелецького, Новгород-Сіверського, Ічнянського, Прилуцького та Чернігівського районів.

Прес-служба обласної організації НРУ
На знімку: виступає голова Ніжинської районної організації Руху Олександр Гомоляко.






Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1211 | Теги: Народний Рух, Микола Череп, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar