реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Сотні чернігівців попрощалися з воїном Євгеном Бушніним. Фото
21:20
Сотні чернігівців попрощалися з воїном Євгеном Бушніним. Фото
Сотні чернігівців попрощалися з воїном Євгеном Бушніним. Фото Сьогодні, 14 лютого, у Катерининській церкві відбулося прощання з воїном-розвідником Євгеном Бушніним. Він загинув 10 лютого, виконуючи бойове завдання в зоні АТО.
«Він пішов добровольцем у наші війська. Прийняв присягу на вірність України. Він довів своїм життям, що ми дуже цінуємо і будемо стояти до кінця за свою Батьківщину», — сказали під час прощання з Євгеном його бойові побратими.
Чин похорону героя очолив очолив архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Синоду Української православної церкви Київського патріархату Євстратій.
Попрощатися із загиблим прийшло кілька сотень чернігівців. З керівництва міста на похоронах були присутні міський голова Олександр Соколов та його заступник Микола Миргородський.
Поховали Євгена Бушніна на кладовищі Яцево в Чернігові.
Євген був випускником чернігівської школи № 32, вищу освіту здобув на історичному факультеті Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка. Захоплювався археологією і був учасником рок-групи «Кущі». Влітку пішов добровольцем у зону АТО. Служив солдатом-розвідником у 8-му окремому полку спецпризначення. Загинув 10 лютого під час обстрілу російсько-терористичними військами міста Краматорська.

Слава Героям України!

Фото Сергія ЧЕРНЯКОВА.





















Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1539 | Теги: Євген Бушнін, Катерининська церква, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar