реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 12 » Вибори в ОТГ Чернігівщини відбудуться 23 грудня
20:18
Вибори в ОТГ Чернігівщини відбудуться 23 грудня
Вибори в ОТГ Чернігівщини відбудуться 23 грудня Сьогодні, 12 жовтня, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 23 грудня 2018 року, вибори у 125 об’єднаних територіальних громадах. Також ЦВК оголосила на цю дату додаткові вибори у 26 об’єднаних громадах, інформує otg.cn.ua

Щоб призначити вибори, оновлений склад ЦВК скасував рішення попереднього складу комісії щодо необхідності для цього роз’яснень Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя стосовно проведення всеукраїнського та місцевих референдумів в Україні.

Отже, вибори відбудуться у 5 ОТГ: Киїнська, Новобілоуська, Борзнянська, Озерянська та Хмільницька.

Додаткові вибори відбудуться у громадах, які доєднали до себе сусідні села: Вертіївська сільська рада – у селах Березанка, Велика Кошелівка, Дуболугівка, Заньки, Черняхівка, Лісове; Любецька селищна рада – Мохначі, Галків, Губарі, Семаки, Углова Рудня, селище Пересаж.

Загалом після проведення перших місцевих виборів 23 грудня в Україні діятиме вже 830 добровільно об’єднаних територіальних громад.

Нагадаємо, за даними Мінрегіону, станом на 5 вересня, до перших виборів були готові 133 об’єднаних та 60 приєднаних громад.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 559 | Теги: ОТГ, втбори, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar