реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 16 » Владислав Атрошенко про перші кроки на посаді Чернігівського міського голови
19:10
Владислав Атрошенко про перші кроки на посаді Чернігівського міського голови
Владислав Атрошенко про перші кроки на посаді Чернігівського міського голови 15 березня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко провів прес-конференцію про перші кроки своєї діяльності на посаді міського голови за 100 днів.

"Найголовніша моя місія на посаді міського голови – це змінити правила роботи влади та правила співіснування влади і громади, влади і бізнесу", - наголосив В. Атрошенко.

Серед важливих напрямків роботи міської влади за цей період він назвав наступні: відкритість нової влади, аудити комунальних підприємств, оптимізація управлінської структури міської влади, запровадження електронної системи публічних закупівель ProZorro, ламання корупційних схем, електронні звернення до міського голови, відміна безкоштовного паркування, реформування ЖКГ та ін.

"Міський голова, заступники міського голови, начальники управлінь міської ради, керівники комунальних підприємств – всі мають працювати на бюджет міста", - заявив Владислав Атрошенко.

Міський голова відповів на всі запитання журналістів і закликав громадських активістів долучатися до спільної роботи у всіх галузях життєдіяльності міста. Зокрема, він підкреслив, що вже розпочала роботу Громадська рада при міському голові, а також, представники громадськості залучаються до всіх робочих груп або комісій, які утворюються у міській владі з будь-яких питань. "Це моя принципова позиція", - сказав В. Атрошенко.

Міський голова також запевнив журналістів, що має наміри у подальшому спілкуватися з чернігівцями у прямому ефірі та на різних міських майданчиках.

Втім, на переконання Владислава Атрошенка, перші 100 днів на посаді міського голови - це можливість розібратися зі станом справ у місті, визначити пріоритети та окреслити основні стратегічні напрямки роботи.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 820 | Теги: Владислав Атрошенко, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar