реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 11 » 17 червня заслужена артистка України Наталія Морозова (MOROZOVA) в Чернігові!
17:45
17 червня заслужена артистка України Наталія Морозова (MOROZOVA) в Чернігові!
17 червня заслужена артистка України Наталія Морозова (MOROZOVA) в Чернігові! 17 червня о 19:00 в Чернігівському академічному драмтеатрі ім.Т.Шевченка відбудеться концертна програма нашої землячки, заслуженої артистки України - Наталії Морозової (MOROZOVA).
Наталія дебютувала на сцені Національного палацу «Україна» в 2006 році, як професійна співачка. У тому ж році у співачки виходить у світ перший альбом «Кохаю» .

З 2009 року Наталія активно працює над черговим альбомом і випускає спільний сингл «Shake» з групою «Dazzle Dreams», який став справжнім хітом і миттєво злетів в рейтингах українських і міжнародних радіочартів. Наталя є автором багатьох музичних робіт. Крім того, з нею співпрацюють знамениті композитори Г. Крупник , В. Куровський, Д. Ципердюк, А. Кучер, О.Кочеткова.

Більшість музикантів, відзначають її яскраву природну індивідуальність, неповторний світлий і м'який тембр голосу, проникливу манеру співу. Непідробна щирість пісень, професійний вокал і до дрібниць продумане шоу завжди створюють в залі незабутню атмосферу.

У творчості Наталія не боїться експериментів. У своїх кліпах співачка трощить вітрини магазинів і автомобілі, розгулює по нічному цвинтарю і опускається в вугільну шахту. Вона сповнена зухвалих ідей і грандіозних планів. А у вільний від сценічної життя час Наталя активно займається розвитком дітей, адже вже котрий рік є власницею дитячої студії танцю і творчості «М44»





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1119 | Теги: театрШевченка, Чернігів, MOROZOVA | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar