реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 8 » Ліквідація
18:31
Ліквідація
Ліквідація Прилуцький край зажди мав лиху славу.
Починаючи з 90-х років на території цього району співробітниками міліції було виявлено та знешкоджено чималу кількість бандитських формувань, але вони продовжують плодитись і лізти немов із землі. Чи то на це впливає те, що Прилуки знаходяться на нафтовій трубі, звідки харчуються злодії, чи то, що в цьому районі чимала кількість господарств засіює сотні гектар олійним маком. Ви тільки уявіть, в сусідньому Ніжинському районі є господарство, яке засіює 1000 гектарів. Як можна стовідсотково вберегти таки величезні посіви від посягань не можна збагнути.
На таких посівах і багатіла величезна злочинна група з Прилук, яку співробітники БНОН розробляли та вистежували протягом року.
Оперативниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернігівській області спільно зі співробітниками галузевих служб напередодні свята Перемоги в ході проведення спецоперації під умовною назвою «Ліквідація» було затримано 16 членів злочинної групи, які займалися зберіганням, виготовленням та реалізацією великої кількості наркотичних засобів. Усі затриманні раніше судимі та ніде не працюють. Найстаршому біля 50, наймолодшому - трохи більше 20 років.
Як розповів на прес-конференції начальник УМВС України в Чернігівській області Іван Катеринчук: «В операції одночасно було задіяно 50 автомобілів та 130 працівників міліції. Проведено 17 санкціонованих обшуків, під час яких у наркоділків було вилучено 50 кілограмів макової соломи, близько кілограма маріхуани, готового для вживання ацетильованого опію близько 25 грамів, нарковмісної рідини «Ліквідація» близько.
10 літрів, 40 пігулок «Димедролу». Також було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї - револьвер та малокаліберна гвинтівка. Вилучено сім одиниць автотранспорту, 10 одиниць побутової техніки, 6 виробів із золота, 16 мобільних телефонів - орієнтована сума вилученого майна складає 260 тисяч гривень.»
Відносно всіх учасників злочинної групи слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених статтями 307, 309, 317, 311 Кримінального кодексу України. Усі затримані поміщені до ізолятора тимчасового утримання. Триває слідство.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1647 | Теги: Чернігівщина, Кримінал, марихуана, Прилуччина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar