реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 13 » У Чернігові триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання
19:40
У Чернігові триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання
У Чернігові триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 12 травня у Чернігові згідно з графіком проведення зовнішнього незалежного оцінювання відбулось тестування з фізики.
Працювало 3 пункти тестування у загальноосвітніх навчальних закладах №№ 13, 19, 29, які приймали учнів шкіл міста та Чернігівського, Куликівського, Городнянського і Ріпкинського районів, а також випускників минулих років.
Як повідомила директор науково-методичного центру управління освіти міської ради Ніна Куранда, у тестуванні взяли участь 554 учні із 640 зареєстрованих, або 86,5 %. З 248 зареєстрованих випускників шкіл міста до пунктів тестування прибуло 246, не з'явилися з поважних причин 2 учні.
Для спостереження за виконанням процедурних умов незалежного оцінювання учнів були присутні громадські спостерігачі з Глухівського державного педагогічного університету, Сумського державного педагогічного університету та громадської організації "Опора". За інформацією Ніни Куранди, тестування з фізики пройшло без апеляцій щодо процедури проведення та зауважень.
Наступне тестування відбудеться з географії 15 травня. Працюватимуть 3 пункти тестування у школах міста № 2, 19, 24, які прийматимуть учнів шкіл міста та Городнянського, Чернігівського, Куликівського і Ріпкинського районів. Для складання тестів з географії зареєструвалось 739 бажаючих.

За інформацією науково-методичного центру управління освіти міської ради, http://chernigiv-rada.gov.ua/news.php?news=2077



Категорія: Освіта та навчання | Переглядів: 1509 | Теги: фізика, тестування, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar