реклама партнерів:
Головна » 2009 » Червень » 5 » Напередодні професійного свята журналістам Чернігова дозволили постріляти
15:39
Напередодні професійного свята журналістам Чернігова дозволили постріляти
Напередодні професійного свята журналістам Чернігова дозволили постріляти Напередодні свого професійного свята близько 30 журналістів міста Чернігова змогли постріляти з пістолета Макарова та автомата Калашникова на справжньому військовому полігоні.
Таку можливість їм надало командування 1-ї окремої гвардійської танкової бригади, що дислокується в селищі Гончарівському. А організували прес-тур "Журналісти в армії" Чернігівський регіональний медіа-центр Міноборони, обласна організація Спілки журналістів України та міська рада Чернігова.
Розбившись на команди, журналісти змагалися у вправності в стрільбі та одяганні протигаза на швидкість. Більшість із них ніколи не тримали в руках вогнепальної зброї, але за першої ж спроби змогли таки влучити в ціль. Стрільби проходили в справжніх польових умовах, тож журналістам довелося й померзнути на вітрі, і полежати на землі, цілячись у рухомі мішені. В одяганні протигазу, зрештою як і в стрільбі з автомата, жінки виявились вправнішими за чоловіків, що й було відмічено організаторами змагань.
"Ми не ставили за мету досягнення медійниками якихось результатів. Але для мене особисто результат був неочікуваним: я не думав, що журналісти так влучно стріляють і так швидко одягають протигаз", - підсумував побачене начальник регіонального медіацентру, підполковник Валентин Буряченко.
Найвищу нагороду змагань - Кубок міського голови Чернігова - виборола команда відео-порталу WebTV. Друге місце дісталося представникам телекомпанії "Дитинець", третє - чернігівським кореспондентам інформагентства "Українські новини".
Всі переможці одержали грамоти і справжній солдатський сухий пайок. Не залишились без призів і журналісти, які в окремих вправах набрали найбільше очок. Однак найбільшу винагороду - позитивні емоції та незабутні враження - повезли додому всі без виключення учасники прес-туру.
Підсумком армійського дня представників ЗМІ стало частування їх солдатською гречаною кашею з польової кухні Гончарівського гарнізону.

Джерело: Потапчук Наталія, УКРІНФОРМ



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1114 | Теги: журналісти, армія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar