реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 5 » 206 виборчий округ. Проросійські сили активізуються
13:36
206 виборчий округ. Проросійські сили активізуються
206 виборчий округ. Проросійські сили активізуються Через соціально-економічні проблеми, які існують в Україні, і перш за все – що виникли й через російську військову інтервенцію, жваво активізуються антиукраїнсько-проросійські сили, використовуючи щонайменшу можливість, пише Спецкор

Нещодавно до Чернігова завітали усі три найголовніші персони так званого «Українського вибору» московсько-путінського Віктора Медведчука, які намагалися створити в області своєрідну координаційну структуру, що цинічно назвали «гуманітарною групою», таким чином нагадуючи українцям про так звані «гуманітарні» вантажі з Росії.

А вже за два дні до Чернігова заїхала інша особа – яка величає себе Сергієм Розумовським. Виявляється, він теж має намір балотуватися у народні депутати у 206-му виборчому окрузі. До того ж, і, можливо, це найголовніше, прагне найближчим часом створити саме в Чернігові представницький орган, який він назвав Народною Радою. Про все це політичний «диверсант» повідомив на прес-конференції, яку влаштував у Чернігівському прес-клубі «Чиста політика».

Сергій Розумовський не відкидає деякі факти з його особистої біографії. Він полковник, у свій час служив у російському КГБ, а згодом – у Севастополі. Під час майданівських подій на противагу українським патріотичним силам створив напіввійськову групу «Каскад», кістяк якої склали колишні офіцери та інші службисти.

А тому не дивно, що Сергій Розумовський не вважає ненажерливого Путіна та Росію, якою він нині керує, ворогом України. Мислить, як і належить апологетам Кремля. «Росія – не є агресор, – сказав він журналістам, − а в Україні йде звичайнісінька громадянська війна». От тобі й маєш! Виявляється, на Сході нашої країни немає ані військової російської техніки, як не було її і в Криму, ані армійських представників з військових підрозділів та наймитів – громадян Російської Федерації. І взагалі, на переконання Сергія Розумовського, сусідня держава до подій, які нині відбуваються в Україні, абсолютно не причетна, хіба що, як висловився сам кандидат у народні депутати, виступає як одна із сторін-учасниць оцієї «громадянської», на його переконання, війни на кшталт інших громадянських воєн, що відбувалися у різні часи, і в різних країнах.

Тож закономірно, що представники патріотичних сил Чернігова, Сергію Розумовському прямо так у вічі й сказали: «Сепаратизм на Чернігівщині – не пройде. Їдьте, будь ласка, поки вас по-доброму просять, у свою мілітаристсько-тоталітарну Росію».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 956 | Теги: Сергій Розумовський, вибори, 206 округ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar