реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 5 » 29 липня у Чернігові громадські слухання
21:30
29 липня у Чернігові громадські слухання
29 липня у Чернігові громадські слухання У Чернігові 29 липня 2016 року о 18 годині у залі засідань Новозаводської районної у місті Чернігові ради (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 19) відбудуться громадські слухання на тему: «Спорудження меморіалу Захисникам України і Героям Небесної Сотні та затвердження проекту реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького».
Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цим документом також утворено та затверджено склад Дорадчого комітету з проведення громадських слухань, до якого увійшли заступники міського голови Валерій Бондарчук та Ольга Хоніч, депутат міської ради Ірина Березинець, представники структурних підрозділів міської ради та громадськості міста Чернігова.

Крім того, затверджено План заходів щодо проведення громадських слухань, згідно якого розглядатимуться питання: визначення місця встановлення Меморіалу; присвоєння нової назви площі, де буде розміщуватися Меморіал; визначення архітектурного напрямку та вимог до Меморіалу; визначення розміру співфінансування – бюджет – громада (меценати); обговорення та затвердження макету реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 900 | Теги: громадські слухання, Чернігів, Небесна сотня | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar