реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Аферист з Ніжина, прикриваючись «Правим сектором», видурював гроші
18:52
Аферист з Ніжина, прикриваючись «Правим сектором», видурював гроші
Аферист з Ніжина, прикриваючись «Правим сектором», видурював гроші В соціальних мережах поширюють відео, на якому молодик, у військовій формі, без шевронів, вибачається перед дівчатами, яких він образив та обдурив на гроші. На ньому він повідомляє про те, що ніякого відношення до Правого Сектору немає.
І дійсно, на відео мешканці Ніжина впізнали сумнозвісного Попова Дениса Юрійовича 1985р. народження, який раніше проживав по вулиці Прилуцькій, та навчався в ЗОШ №17 та ЗОШ№7. За час проживання в місті він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство, та неодноразово був фігурантом справ по вимаганню та зґвалтуваннях. Після відбування терміну ув’язнення переїхав в с. Прохори, Борзнянського району.

За коментарями даного відео ми звернулися до бійців ДУК – 18 батальну Запоріжської області.
Позивний «Орест» : «Денис ( Артист )прибився до нас на весні 2015 р., періодично брав участь у міських акціях та пікетах . На фронт їхати відмовлявся , пояснюючи це тим, що не має форми. Коли ми йому її купили, він кудись пропав. Потім восени заявився і розповів , що був поранений, воюючи в «Айдарі». Далі він один раз з’їздив, на день, в Херсонську область до хлопців, які охороняли підірвані електричні опори. Потім знову зник. Щодо даної особи, в нас виникли підозри, і ми звернулися до наших друзів з Чернігова та Ніжина. Вони нам повідомили :
«Так званий Артист, він же «Кеша Ніжинській», Попов Денис Юрієвич, котрий прописаний в Ніжині по вулиці Прилуцькій в буд 136, кв. 145., виявляв бажання вступити до лав Правого Сектору, але відразу почав вимагати у підприємців гроші, шантажуючи і погрожуючи їм розправою з боку правосекторівців, за що його прогнали з ганьбою. Попов на цьому не зупинився ,заручившись підтримкою певних політичних сил, намагаючись створити свою організацію ( оновлений Правий Сектор), від імені якої він продовжував видурювати гроші зі шкіл, розчулюючи їх історією про поранення очей в боях під Слов’янськом. Дізнавшись про афериста, ніжинські волонтери провели з ним серйозну профілактичну бесіду. Після цієї розмови Денис Попов утік з міста.»

Стурбована громадськість просить усіх, хто був ошуканий Поповим Д.Ю. звертатися до правоохоронних органів Ніжина та в прес центр «Добровольчого Українського Корпусу».

Джерело: Нежатин





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1159 | Теги: Правий сектор, аферист, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar