реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 11 » Академічний камерний хор імені Бортнянського заспівав мовою жестів. Відео
19:05
Академічний камерний хор імені Бортнянського заспівав мовою жестів. Відео
Академічний камерний хор імені Бортнянського заспівав мовою жестів. Відео Академічний камерний хор імені Бортнянського разом із людьми із вадами слуху записав Великоднє привітання мовою жестів у Борисоглібському соборі.
Керівник хору каже, що до Великодня хотів поділитися святом з кожним. Люди з вадами слуху співу не чують але ритм та зміст за допомогою жестів передати можна.
Готувалися перед записом вокалісти хору всього дві репетиції. Кажуть, що вивчити рухи особливих труднощів не склало. З’явилось і чимало охочих співаків вивчити мову жестів.
Люди з вадами слуху зможуть побачити привітання вже на Великдень. А працівники хору для себе відкрили нові можливості. Кажуть, що в цьому напрямку працюватимуть ще.

Запис Великоднього привітання мовою жестів у Борисоглібському соборі організований за сприяння Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній".

Підготував Сергій Корж за матеріалами ТРК «Новий Чернігів».





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1349 | Теги: Борисоглібський собор, камерний хор Бортнянського, Великоднє привітання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar