реклама партнерів:
Головна » 2020 » Березень » 2 » Анонс. 5 березня у Чернігові вшанують пам’ять захисників України, загиблих у російсько-українській війні
19:52
Анонс. 5 березня у Чернігові вшанують пам’ять захисників України, загиблих у російсько-українській війні
Анонс. 5 березня у Чернігові вшанують пам’ять захисників України, загиблих у російсько-українській війні 5 березня, у четвер, о 19-00 у козацькому кафедральному соборі святої великомучениці Катерини Православної церкви України в Чернігові відбудеться панахида за усіма воїнами, які загинули в боях за незалежність України у лютому цього року.

ЗГАДАЄМО ПОЛЕГЛИХ ПОІМЕННО, РОЗПОВІМО ПРО ЇХНЄ ЖИТТЯ, СЛУЖБУ ТА ОБСТАВИНИ ЗАГИБЕЛІ.

Цим заходом розпочинаємо у нашому місті, як і в усій країні, щомісячне вшанування пам’яті захисників України, загиблих в російсько-українській війні.

Така традиція започаткована у Києві. Кожного місяця синодальний відділ військового духовенства ПЦУ, Український інститут національної пам’яті разом із Міністерством у справах ветеранів в храмі Іоанна Богослова у Михайлівському Золотоверхому монастирі проводять панахиду за українськими воїнами, які загинули в боях за незалежність України та моляться за встановлення справедливого миру та перемогу України.

Організатори у Чернігові: Український інститут національної пам'яті, Міністерство у справах ветеранів України, синодальний відділ військового духовенства ПЦУ, Чернігівська єпархія ПЦУ.

ПАМ’ЯТАЄМО! У 2019 році 110 наших воїнів загинули у боях із російським агресором.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Козацький кафедральний собор святої великомучениці Катерини Православної церкви України за адресою: м. Чернігів, вул. Преображенська, 1-а.

ПОЧАТОК ЗАХОДУ: о 19-00 5 березня, у четвер.

Сергій БУТКО, Український інститут національної пам’яті
Оксана ПЕТРЕНКО, Міністерство у справах ветеранів України




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 612 | Теги: Катерининська церква, панахида, українські воїни | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar