реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 6 » Анонс. Засідання за «круглим столом» на тему «Від Руху до незалежної держави. До 30-річчя створення Чернігівської крайової організації НРУ»
09:25
Анонс. Засідання за «круглим столом» на тему «Від Руху до незалежної держави. До 30-річчя створення Чернігівської крайової організації НРУ»
Анонс. Засідання за «круглим столом» на тему «Від Руху до незалежної держави. До 30-річчя створення Чернігівської крайової організації НРУ» 9 липня, у вівторок, у Чернігові відбудеться засідання за «круглим столом» на тему «Від Руху до незалежної держави. До 30-річчя створення Чернігівської крайової організації НРУ».

Цього року на державному рівні відзначається 30 років з часу проведення установчого з'їзду, на якому створено громадсько-політичну організацію «Народний Рух України за перебудову» (08-10.09.1989). Українські патріоти утворили крайову організацію РУХу в Чернігівській області 9 липня 1989 року, тобто одними з перших в Україні.

Початок заходу: 16:00 год.

Місце проведення: зал засідань Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (вул. Шевченка, 7, кім. № 5).

Запрошуються представники засобів масової інформації для висвітлення заходу.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1734 | Теги: Народний Рух України, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar